Op naar Dunaalmàs
Door: Sandra (miMakker Nabijtje)
Blijf op de hoogte en volg voorjaars reis 2023
02 Oktober 2024 | Hongarije, Nyíregyháza
Vanmorgen al vroeg op pad om ons om 7 uur te verzamelen op Eindhoven Airport. De reis kan gaan beginnen, voor mij en Gaby en Desiree de eerste keer dat wij mee mogen naar Dunaalmàs. De vlucht verliep prima en we zijn goed aangekomen in Budapest. Daarna in twee uur met de auto naar Dunaalmàs. Daar werden we allerhartelijkst ontvangen en konden we ons eerst even installeren in onze kamers.
Daarna heeft Henk ons een rondleiding gegeven door het mannenhuis. Het was erg bijzonder hoe blij iedereen op onze komst reageerde en al erg enthousiast werd. Bohosh (clown), Hollandia en gebaren naar onze neuzen, ze wisten al helemaal wat wij kwamen doen en konden bijna niet wachten. Er was al een prachtige ontmoeting tussen Henk en een bewoner. Henk had een mooie blouse aan met allerlei cassettebandjes erop en er ontstond een spel met een bewoner die telkens een ander bandje aantikte waarop Henk een ander muziekje inzette. De bewoners dansten en lachten en de bewoner draaide af en toe aan de volumeknoppen als hij de muziek te hard vond. Dit belooft wat voor de komende dagen. We kunnen zelf ook niet wachten om te gaan beginnen! [e-1f601][e-1f917]
02 Oktober 2024 - 19:08
Anja Van De Laar:
Dat leest als een mooie start van jullie clownsreis. Heel veel plezier met z’n allen!
02 Oktober 2024 - 19:20
Frans Agterberg:
Voorzichtig met Henk! Hij lijkt zo stoer, maar eind van de week als je niet uitkijkt is hij ‘naar de knoppen’.
(En wij willen straks ook een beetje plezier van hem hebben…)
Heel veel plezier!
02 Oktober 2024 - 19:21
Martin Kerkvliet :
Veel leut! [e-1f61c]
02 Oktober 2024 - 19:49
Nellie Van Breugel :
Wat ontzettend fijn jullie zo een beetje te kunnen volgen. Een mooie start, dat belooft wat.
02 Oktober 2024 - 19:49
Jacq Wijngaarde:
De kop is eraf, veel plezier met het miMakkeren in Hongarije !
02 Oktober 2024 - 19:55
Tanja :
Wat leuk om te lezen dat de start zo goed verliep!
02 Oktober 2024 - 20:30
Simone Van Ham:
Fijn om te horen dat jullie goed zijn aangekomen!! Heel veel plezier
02 Oktober 2024 - 21:29
Jeanny Kroot:
Wat een heerlijk begin van een fantastisch avontuur. Geniet van de bijzondere ontmoetingen en heb het goed samen. Dankzij jullie ben ik er toch nog een beetje bij. Dikke knuffel voor alle mannen! Succes [e-1f44d][e-1f3fc][e-1f44d][e-1f3fc][e-1f44d][e-1f3fc][e-1f921]
02 Oktober 2024 - 21:45
Sandra Verhagen ( Sjanneke:
Hoi allemaal, hele mooie reis gewenst… met bijzondere momenten[e-1f534][e-2764]️
02 Oktober 2024 - 21:50
Caren:
Leuk die nieuwe ervaringen. Fijn voor de jongens en mannen dat jullie er zijn. Heel veel plezier, ontroering en mooie ontmoetingen.
02 Oktober 2024 - 21:53
Caren:
En super leuk dat het met de foto’s lukt
02 Oktober 2024 - 22:31
Myra:
Heel veel plezier. Hou elkaar goed in de gaten en deel wat je meemaakt...want dat is heel wat! Wij genieten op afstand mee. Dikke knuffel voor iedereen daar.
03 Oktober 2024 - 07:25
Cristel :
Goede start van een mooi avontuur. Geniet van elk moment!!!!!
03 Oktober 2024 - 20:26
Juut: