Eerste dag miMakkeren
Door: Gaby en Sandra
Blijf op de hoogte en volg reizen Barat
03 Oktober 2024 | Hongarije, Nyíregyháza
Vandaag onze eerste miMakkersdag en een dag vol interessante wendingen. We hebben onszelf verdeeld in een duo groepje en een trio groepje. Elk groepje heeft weer een bezoek gebracht aan twee bewonersgroepen. Er was van alles aanwezig, een sfeer die we zelf nog even een plekje moeten geven. Maar ook mooie kleine contactmomentjes, het even samen verdwijnen in een contactbubbel en speelse danspartijen. Na deze leuke maar enerverende dag even een heerlijke wandeling gemaakt om even ons hoofd leeg te maken voor de ervaringen van morgen.
03 Oktober 2024 - 20:27
Juut:
Heerlijk om te zien. Alles kan.... Alles mag!
03 Oktober 2024 - 20:41
Jacoline:
Hé miMaatjes! De foto's zijn weer beeldend voor jullie prachtige werk! Slaap lekker en zet morgen weer die heerlijke lach op jullie gezichten!
03 Oktober 2024 - 21:35
Jelmer Wijngaarde:
Leuk om te volgen! geniet van elk moment!
03 Oktober 2024 - 22:38
Meneer Ziedenognix:
Wat leuk dat jullie ook tijd gevonden hebben om een Geocache te zoeken !
03 Oktober 2024 - 22:49
Angelique Konijn:
Lieve Baratters,
Ontroerend om de beelden te zien. Beelden van jullie en van de mannen die ik herken. Voor nu een goede nachtrust en morgen weer veel speelplezier!
Liefs, Angelique/Piek
04 Oktober 2024 - 06:09
Marije Wijngaarde:
Lieve miMakkers, wat super leuk om op deze manier jullie te volgen! De foto’s spreken boekdelen, wat een mooie momenten en nieuwe ervaringen allemaal! Ik wens jullie nog veel plezier op deze bijzondere reis en hoop dat dit het tipje van de sluier was en jullie nog vele mooie contact momenten gaan hebben! Geniet van al het moois! [e-1f970]
04 Oktober 2024 - 09:09
Trudy MiMakker Flups :
Wat zullen de mannen weer blij zijn met de aandacht, vrolijkheid
na- bij-tjes-heid van jullie. Daar hebben ze vast weer naar uitgekeken.
En naast de herkenning van Tobi en Spriet, hebben ze nu 3 mooie nieuwe
miMakkers om samen mee te ontdekken....fantastisch dat jullie er zijn
04 Oktober 2024 - 09:19
Annemarie Kreté (miMakker Puck Netnie) :
Wat een mooi cluppie! En prachtige foto's van jullie ontmoetingen, wat zullen die mannen weer blij zijn met hun malle bezoek uit Nederland!
04 Oktober 2024 - 14:21
Marion Cromsigt:
Hey miMakkers,
Wat goed dat jullie in Dunaalmas zijn. Leuk om jullie aan het werk te zien en fijn om de mannen terug te zien.
Geniet van deze bijzondere week en ik ben erg benieuwd naar nog meer verhalen.
Veel plezier allemaal.
Liefs Marion
04 Oktober 2024 - 14:38
Nel Hoogervorst :
Dag miMakkers, wat een hartverwarmende foto's weer. Voor iedereen genieten! Dank voor het delen.