3e dag
Door: Henk ( Tobi)
Blijf op de hoogte en volg voorjaars reis 2023
29 September 2017 | Hongarije, Boldog
dit keer zijn we in de woongroepen geweest. We hebben daar oefeningen gedaan en na besproken, dit werd goed ontvangen en in de nabesprekingen werd veel gedeeld met elkaar. Na de lunch hebben we en experiment uitgevoerd. We hebben in de gezamelijke ruimte een belevingsgerichte voorsteling gegeven. Ongeveer 30 jongens zijn hier bij geweest. Myra en ik leiden de rode draad en de rest van de groep , inclusief de andere miMakkers, participeerde daar in mee. Onder een rustig muziekje zijn we eerst met doeken aan de gang gegaan. Mooi om te zien hoe de jongens hier van genieten ook de activiteitenbegeleiders deden mee aan het doeken spel. Hierna hebben we sop rupsen gemaakt . Met een afgeknipt flesje door een soppig katoenen doekje heen blazen geeft een geweldige rups van sop. Als je veel sop op je handen hebt en je wappert met je handen dan krijg je sneeuw. Een van de jongens ging hier helemaal in op. Knuf zat in een hoekje samen met een oudere man een sop toren te maken. Ik ,Tobi, zorgde voor de sop aanvoer. We hebben het geheel afgesloten met heeeeeel veel ballonnen . Voor sommige was het knallen van de ballonnen wat teveel. Maar anderen genoten hier erg van en hadden de grootste lol. Iedereen heeft deze middag op zijn manier beleefd. De een door druk mee te doen, de ander door aan de zijkant van de zaal te zitten en mee te kijken. Moe maar voldaan kijken we allemaal terug op een fijne dag.
Foto's tievogen lukt niet in primitief Hongarije. Het blog werkt niet mee ...houden jullie van ons tegoed op een ander manier aan het eind van ons Hongaars avontuur.
29 September 2017 - 21:03
Juut:
voorstelling was een succes dus.fijn!genieten voor iedereen.veel liefs. -
29 September 2017 - 23:35
Caren:
Aha dus voor het ruime sop gekozen -
30 September 2017 - 10:01
Erica Van Dulmen:
Hoi allemaal,
Wat leuk om op die manier met het sop bezig te zijn. geeft weer inspiratie voor andere momenten.Wat is het fijn om te lezen dat men daar dan zo van geniet. Jullie zijn weer lekker bezig. Geniet van de mooie momenten van en met elkaar.
30 September 2017 - 19:53
Clazien:
Hallo allemaal.
Wat enorme inzet hebben jullie .prachtig om te lezen. Nog heel veel werk plezier.
Groetjes bert en clazien. -
30 September 2017 - 21:03
Clim:
Hoi Lieke,
Liefs en sterkte gewenst vanaf Corfu. Jullie geven vast al jullie liefs en kwaliteiten aan ieders die het nodig heeft daar. Doe het! Heelveelluefs!! -
01 Oktober 2017 - 09:08
Sacha:
Lieve miMakkers, geweldig om te lezen hoe jullie je wederom inzetten om plezier en mooie contactmomenten te creëren. Heel veel plezier met elkaar en een hele dikke kus van Sacha -
01 Oktober 2017 - 12:54
Marleen Moonen:
Hallo miMakkers.
Wat zijn jullie goed en leuk bezig, en met jullie inzet, voor deze mensen die er naar uit kijken,
met jullie grappen en grollen.
Zo wens ik jullie zoveel liefde in jullie werk...ik begin van jullie nog meer te houden, wat ik al deed.
Mijn petje af voor jullie...!
En ik meen het voor 100%.
Veel liefs en groetjes uit Almere.