joehoe
Blijf op de hoogte en volg reizen Barat
06 Mei 2015 | Hongarije, Nyíregyháza
06 Mei 2015 - 19:14
Myra:
Joehoe
daar zijn ze weer ...twee neuzen sterk. zet um op.
Katoe was hier nog effe druk vandaag met neuzen regelen elders in Nederland. Fijne avond en tot lees maar gauw weer verder....... -
06 Mei 2015 - 19:55
Sacha:
Wauw, het geeft mij ook weer een boost. Wat ongelooflijk sterke mensen zijn jullie! Daar gaan jullie weer naar Hongarije! Heel veel plezier en laat ons in ieder geval iedere dag meegenieten van jullie avonturen!
Fliflaflus van mij een hele dikke kus! -
06 Mei 2015 - 20:05
Caren Katoe:
Ha collega's,
Wat was het een mooi beeld dat jullie met z'n tweeën naar de boarding liepen. Ik keek jullie op je ruggen na; lange Henk met zijn arm om kleine Trudy elkaar aankijkend, we gaan er voor, wetend dat Juut en Katoe jullie vol trots wegzwaaiden. Zet m op tweetjes. Dikke kus. -
06 Mei 2015 - 20:20
Piek:
Lieve Henk en Trudy, nu nog Henk en Trudy.
Morgen Tobi en Flups. Zo te lezen kunnen de meiden niet wachten om jullie met jullie rode neuzen uitbundig te begroeten.
Knap hoor, dat jullie zonder de technische dienst, het blog hebben geschreven. Slaap lekker voor straks en veel plezier morgen. Liefs, Piek/Cato -
06 Mei 2015 - 21:16
Liek:
He lieverds,
wat fijn dat jullie goed aangekomen zijn en door de meiden zo warm zijn ontvangen. Dat verzacht het afscheid op t vliegveld misschien n beetje :0) Voor de thuisblijvers van mij n dikke X
Heel veel plezier morgen!!!!
Liefs van mij Liek- Knuf -
07 Mei 2015 - 10:32
Jannie:
wat geweldig dat de herkenning er is.
hele fijne en bijzondere dag Tobi en Flups!!!
we houden van jullie. dikke kus jannie -
07 Mei 2015 - 11:20
Marleen Moonen:
Wat een leuke en warme verwelkom.
Dat geeft toch wel een leuke en goed gevoel toch, als je zo wordt onthaald?!
Ik wens jullie allen succes en veel plezier.
Groetjes vanuit Almere....Holland. -
08 Mei 2015 - 19:24
Joke:
Zo, daar gaan ze weer, een onbekende week tegemoed waarin een lach en een traan de weg naar het hart zal weten te vinden.
Geniet met volle teugen en al je zintuigen.
Alles wat goed voelt is oké. Veel plezier.
09 Mei 2015 - 20:59
Judith:
gek hoor, hier een reactie thuis te schrijven....maar tjee, wat heb ik een gevoel van trots als ik aan jullie denk.....XXX