Eerst spelen dan sightseeing in Komarom
Door: reizen Barat
Blijf op de hoogte en volg reizen Barat
05 Oktober 2025 | Hongarije, Dunaalmás
Na de dynamische bezoeken van vrijdag was er vandaag meer rust en balans en was er ruimte voor momenten van nabijheid, en samen er zijn. Natuurlijk was er ook ruimte om de clown uit te hangen (5 [e-1f9b6] [e-1f6cc]) Zowel wijzelf als de mannen konden dat erg waarderen. Daarna hebben we weer een goed verzorgde lunch gegeten en maakten we ons klaar om de omgeving wat te verkennen. We gingen vandaag naar Komarom aan de andere kant van de Donau in Slowakije. We wilden een fort bezoeken maar werden helaas weer weggestuurd omdat de rondleidingen voorbij waren. Stiekem wel wat kunnen bekijken. In het stadje was op Zaterdag ook niet heel veel leven in de brouwerij behalve de enthousiaste trompettist die elk uur tevoorschijn kwam bovenaan het stadhuis. Ook konden we wat bruidsparen bewonderen en ook bij de kerkdienst even een blik naar binnen werpen en wat van de sfeer opsnuiven. En kregen we op datzelfde plein nog een daverend applaus nadat we lang zal ze leven zongen voor een jarige Job in NL. Na een heerlijke pizza in de discobus terug naar Dunaalmás.[e-1f62c]
05 Oktober 2025 - 14:39
Myra Steens :
Hupsekee maar weer.
05 Oktober 2025 - 18:56
Jacq:
Leuk om naast het miMakkeren ook wat cultuur op te snuiven in de omgeving [e-1f60a]