Zondag 24 september
Door: najaarsreis 2023
Blijf op de hoogte en volg voorjaars reis 2023
24 September 2023 | Hongarije, Dunaalmás
Afscheid van Dunaalmás met een lach en een traan.
Alweer onze laatste speelochtend bij onze mannen.
Onder muzikale begeleiding van Kloet en Meeltje, gaan we alle groepen langs om gedag te zwaaien. Spriet, Ooke en Geertje, gewapend” met de Hollandse en Hongaarse vlag.
Deze polonaise is om gedag te zwaaien en niet om nog in contact te komen met de mannen.
Maar dan komen we bij een jongeman, alleen op de slaapkamer, op zijn bed. Langzaam komt hij omhoog en Geertje gaat naast hem zitten.
Lieve ogen kijken haar aan en hij laat zijn tere bovenlijf op haar schoot zakken. Draaiteven om zich te nestelen. Geertje slaat haar armen om hem heen, op de achtergrond neuriën de anderen door. Wat een prachtig, emotioneel moment. Tranen bij ons allemaal, maar ook bij de jongen vormt zich een traantje in zijn ooghoek.
En dan, dan moeten we toch verder, want de mannen van de sociogroep zitten op ons te wachten.
25 September 2023 - 06:43
Jacoline:
Lieve dames, wat mooooooi, ik mocht al een foto/filmpje zien....en nu een deel van t verhaal. Dit komt niet voor niets op jullie pad.
Namens de jongeman, dank je wel.
25 September 2023 - 07:11
Tineke Koeneman:
Wat weer een mooie emotionele ontmoeting ニ
25 September 2023 - 08:28
Trudy:
Zo te lezen en te zien, is het weer een heel waardevol weekje geweest ! Oprecht contact van hart tot hart ! Compliment!
25 September 2023 - 08:33
Myra Steens:
Mooi weer geweest...en op naar Budapest.
25 September 2023 - 08:33
Myra Steens:
25 September 2023 - 09:59
Ad:
Hoeveel meer kan een actie bewerkstelligen dan woorden!
25 September 2023 - 14:32
Christel:
Dan blijkt wel hoe waardevol jullie bezoek is. Dus ga zo door!! Succes ook in Budapest.
25 September 2023 - 16:15
Karin:
Geweldig! Mooi en liefdevol!
25 September 2023 - 18:08
Sandra Verhagen:
Bijzonder...zo bijzonder...
25 September 2023 - 18:08
Sandra Verhagen:
25 September 2023 - 21:29
Berrie:
Jullie gaan weer als een speer, dit zullen de mannen en julliezelf nog lang herinneren, op naar Budapest
26 September 2023 - 08:24
Hannie:
Wat een geluksmomentje voor deze jongen; jullie zijn kanjers!!!!
27 September 2023 - 08:53
Thea: