Woensdag het eerste uur......
Door: liekske, piek en caren
Blijf op de hoogte en volg voorjaars reis 2023
05 Oktober 2011 | Nederland, Giessendam
Het was vanmorgen een hectische start. Bij het inchecken klopten de instapkaarten niet. De namen hadden voluit geschreven moeten worden. Dus we hebben alle 3 een nieuw ticket moeten kopen. Dit geintje heeft ons heeeel veeeeeeel geld gekost. Maar niet getreurd, we krijgen het nog terug. Foutje, bedankt. Namens wizzair. U kunt nu wel gaan.
De baliejuf was zeer gestrest, wij niet. Alles komt goed toch? Maar wij en zij moesten wel veel bellen, pinnen (een paar keer) en rennen (ook een paar keer), want het vliegtuig wilde vertrekken. Toen we bij de laatste incheck waren, had de baliejuf toch een klein foutje getypt. Antonia (LIekske=Angelique(is ook verwarrend hoor) werd ineens Carolina (Caren heet nl ook Carolina) De andere Angelique, Wilhelmina. Snappen jullie het nog nou zij ook niet meer. Zij maar weer bellen en bellen en het vliegtuig tegen houden.
We hebben, gedefragmenteerd en onbevangen
goed afgestemd. Zoals we als miMakkers geleerd hebben. Hierdoor konden we lachend en zwaaiend naar het uitzwaai-team uit Volkel, het vliegtuigtrapje op rennen.
05 Oktober 2011 - 18:58
Elly / JaDoe:
dat beloofd niet veel goeds voor als jullie weer terug willen naar Nederland. In Budapest hebben ze nl een heel vervelende douane en daar heeft Tobi al eens spullen moeten achterlaten. ach...Eindhoven staat er ook om bekend dat we daar al eens koffers op het laatst hebben moeten over pakken en spullen moeten verdelen en dat er 1 koffer uiteindelijk niet mee kon. of dat er een koffer niet terug kwam uit Hongarije...kan ook nog...afin... al die dingen zijn leuke testen of je inderdaad kunt ontvangen en incasseren. heel veel plezier morgen!!!
mimakkus kus Elly -
05 Oktober 2011 - 19:21
Krakertjes:
veel succes en maak er wat moois van
groetjes van het uitzwaai-team -
05 Oktober 2011 - 20:59
Yvonne C:
hahaha jullie hebben een goeie start gemaakt. Maar gelukkig zijn jullie toch nog dat vliegtuig in gegaan...
Ik ga jullie avontuur volgen dikke duim..Vanuit eindhoven :0) Vonkie -
06 Oktober 2011 - 06:18
Sacha:
Wat een consternatie, en jullie bleven incasseren en onbevangen afgestemd ???
Ware ambassadeurs van miMakkus, dat zijn jullie !!!!
Vanhieruit zwaai ik jullie nog even na, want jullie hebben inmiddels al een nacht doorgebracht in Hongarije.
Ben benieuwd hoe het jullie de eerste dag vergaat.
liefs Sacha
06 Oktober 2011 - 12:26
Trudy/Flups:
O,ja dat we niet vermeld he, bij de overdracht, ge hed een doopnaam meegekregen van ullie vader en moeder en die zulde moete gebruiken ok....Nou de dames van het balie team
hebben de nodige peentjes gezweet dus.Fijn dat jullie de miMakkers kernwaarden zo door weten te trekken naar het leven van alle dag. Ik voel een miMakkus training aankomen voor het voltallige balie team van vliegveld Eindhoven....! -
09 Oktober 2011 - 21:16
Marleen Moonen:
Wat een gedoe zeg....!
Nou ik wens jullie een goede reis.